Bovenbalk-2018
Over Tim Werkt Kabellegger 2019-04-05T13:35:42+00:00

Over Tim Werkt Kabellegger

De exponentiële volatiliteit in innovaties als artificial intelligence en Internet of Things vraagt om transformaties in distributie­netwer­ken. Deze vooruitgang creëert zakelijke kansen, maar we kunnen ze niet op zichzelf beschouwen. Terwijl we een belangrijke bijdrage leveren aan onze stakeholders, en ons richten op groei, is het noodzakelijk voor ons om tegelijk te overwegen wat de impact hiervan is op de wereld en om ons heen (CSR).

Bij Tim Werkt Kabellegger focussen we succesvol op deze ontwikkelingen en is daarmee de kern van wie we zijn. Vanuit onze cultuur van integriteit, en onze strategische interne investeringen in verbeteringen in onze zelfsturende, multidisciplinaire kleine teams, zijn we toegewijd om keten­integratie­processen verder te ontwikkelen. De bijbehorende processen en end-to-end verantwoordelijkheid vereist in onze kabelleggerij daarbij een hoge mate van agility approach. Deze precisie-aanpak biedt toegevoegde waarde in bedrijfsprocessen bij onze partners doordat onze teams op deze wijze optimaal kunnen presteren in zowel kleine projecten als in grote projecten; de organisatie rond onze teams (ca. 150 medewerkers) is faciliterend.

Onze partners verwachten dit van ons, omdat ze ook geloven in deze verantwoorde proces vooruitgang. We zijn vastbesloten om aan deze verwachtingen te voldoen en stellen onszelf hiervoor verantwoordelijk. Door de wederzijds (co-evolve) succesvol gebleken precisie-aanpak is het vertrouwen in de afgelopen decennia sterk toegenomen en delen we onze gezamenlijke visie op succes.

We hebben nu de mogelijkheid om het op een verantwoorde duurzame manier vorm te geven (Path to Best Practice) in openbare gebouwen en bedrijfsgebouwen met een groen energielabel, opdat toekomstige generaties ook kunnen genieten van ultieme belevenissen. Maak dus gebruik van onze precisie-aanpak, expertise en relaties om uw CSR verder uit te bouwen en daarmee tegelijk te helpen met het verder ontwikkelen van een op duurzaamheid gerichte installatiewereld.