Bovenbalk-2018
Tim Werkt 2019-02-13T14:18:23+00:00

Tim Werkt Kabellegger

Nu in een nieuw elektrificatietijdperk wordt er stevig geïnvesteerd in het ontwikkelen van circulaire energiezuinige intelligente gebouwen. Architectenbureaus, bouwbedrijven en installatiebedrijven geven concreet invulling aan deze elektrificatiestrategieën met als gezamenlijk doel: mensen in intelligente gebouwen van luxe en comfort laten genieten zoals warmte en verlichting waarbij tegelijkertijd, meer dan ooit, behoefte is aan het opladen van telefoons, tablets, e-readers en auto’s. Het woord ‘opladen’ heeft een luxe betekenis gekregen.

Een heel distributienetwerk aan ontelbare kabels draagt deze elektrificatie. Dagelijks ondersteunen we samen met onze partners de voortdurende ontwikkeling in grootse energiezuinige projecten waardoor mensen in gebouwen (bijvoorbeeld het European Patent Office te Rijswijk) belevenissen van luxe en comfort op meerdere manieren kunnen ervaren. Het is onze missie om openbare gebouwen en bedrijfsgebouwen op te leveren waarin de mens óók nieuwe energie kan opladen. Deze toewijding stuurt onze teams, harmoniserend met onze partners, richting 2050 waar gebouwen aan nieuwe energielabels worden gekoppeld. Kunt u deze elektrificatietrend nu al zelf ervaren? De ideale plek om deze belevenissen te ervaren is in het Rijksmuseum of in het Tropenmuseum te Amsterdam.

Verandering is inmiddels een voortdurende vereiste in kabelleggerijprocessen. Door opeenvolgingen in nieuwe materialen, technieken en in reeksen van grote projectprocessen tekent zich een procesontwikkeling af. In deze ontwikkeling zien we het kabelleggerij aandeel toenemen. Met deze cascade aan ontwikkelingen wordt tegelijkertijd de elektrificatie overstegen; genoemde ontwikkelingen komen namelijk ook de architectuur ten goede: state-of-the-art installaties in nieuwe architectonische gebouwen en in schitterende bestaande historische reeksen van gebouwen, met bijbehorende rijke geschiedenis, voor een ultieme belevenis van luxe en comfort.